Δευτέρα, 21 Ιουνίου 2021

Νίκος Σύμπουρας

CEO, Tempo OMD Hellas

Νίκος Σύμπουρας
Νίκος Σύμπουρας

Με σπουδές Πολιτικών Επιστημών, Επικοινωνίας και Έρευνας Αγοράς στην Ελλάδα και τη Μεγάλη Βρετανία, εργάστηκε από το 1988 στην αγορά της έρευνας, των συμβουλευτικών υπηρεσιών, της επικοινωνίας και των media.

Έχει συνεργαστεί με σημαντικούς διαφημιζόμενους , στους τομείς του business, brand, communications & media strategy, όπως και στο χώρο του digital marketing, μέσα από υψηλές διοικητικές θέσεις σε εταιρίες όπως η AGB/Nielsen, Carat, Dentsu Aegis Network. Από το 2015 είναι C.E.O. της Tempo OMD.

Είναι μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΔΕΕ (Ένωση Εταιριών Διαφήμισης & Επικοινωνίας Ελλάδος), της ESOMAR (European Society for Opinion and Marketing Research) και ιδρυτικό στέλεχος του IAB Hellas (Interactive Advertising Bureau).

Keynote Speakers

Chris Clarke Ως Chief Creative Officer των διεθνών δραστηριοτήτων της DigitasLBi, ο Chris αποτελεί μία “διασημότητα” του κλάδου της Επικοινωνίας αφού ηγείται της δημιουργικής δουλειάς του Ομίλου ανά τη υφήλιο και έχει τη συνολική ευθύνη για τα τελικά αποτελέσματα.
Simon Halstead O Simon Halstead προεδρεύει του Programmatic Committee του ΙΑΒ Europe από τον Φεβρουάριο του 2017, συντονίζοντας το έργο της επιτροπής σε ότι αφορά έρευνες τάσεων αλλά και διαμόρφωση προδιαγραφών και βέλτιστων πρακτικών.
Lei Sorvisto H Lei Sorvisto ηγείται των Διευθύνσεων Audience και Brand της Autotrader UK, ενός εκ των πλέον καινοτόμων διαφημιζόμενων στο Ηνωμένο Βασίλειο που θεωρείται πρωτοπόρος στο Programmatic Advertising.
Emma Burnham H Emma Burnham θεωρείται στη Μεγάλη Βρετανία εκ των σημαντικότερων ειδημόνων σε ότι αφορά τα Paid Media και σήμερα, ως Head of Biddable Media, διευθύνει την στρατηγική και τις υπηρεσίες της iCrossing UK στο Programmatic, στα Paid Social και στο Affiliate Marketing.
Filippo Davanzo Από τα πλέον έμπειρα στελέχη του ιταλικού digital publishing, o Filippo Davanzo έχει την ευθύνη της ψηφιακής επιχειρηματικότητας, ειδικά στις δραστηριότητες μάρκετινγκ και επικοινωνίας, για τον Όμιλο GEDI που προέκυψε προ διετίας από τη συγχώνευση των εταιρειών που εκδίδουν τους κραταιούς τίτλους La Repubblica και La Stampa.
Joachim Schneidmadl O Joachim Schneidmadl είναι ο Chief Operating Officer της Virtual Minds που αποτελεί τον τεχνολογικό πυλώνα της ProsiebenSat, του μεγαλύτερου Ομίλου Τηλεόρασης στην Γερμανία.
  • ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ
  • ΜΕΓΑΛΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ
  • XOΡΗΓΟI
  • ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΗΣ
  • CONFERENCE EXPERIENCE SPONSOR