Δευτέρα, 21 Ιουνίου 2021

Σπυριδούλα Δρακοπούλου

Head of Finance & Performance Agencies, Google

Σπυριδούλα Δρακοπούλου
Σπυριδούλα Δρακοπούλου

Η Σπυριδούλα Δρακοπούλου είναι υπεύθυνη για τα performance agencies καθώς και για τον τραπεζικό και ασφαλιστικό κλάδο στην Ελλάδα και την Βουλγαρία. Έχει βοηθήσει στο digital transformation εταιρειών στην Ελλάδα καθώς και στην εκπαίδευση της αγοράς γύρω από θέματα digital literacy & digital adaptation. Ως side project έχει ασχοληθεί με την εκπαίδευση και κατάρτιση νέων γύρω από digital skills προκειμένου να ενισχύσει το δυναμικό εταιρειών στην Ελλάδα.

Σύνοψη Παρουσίασης
"Building a Programmatic - First Βusiness"

Σύμφωνα με το Harvard Business Review η οργανωτική δομή μπορεί να αποτελέσει το σημαντικότερο εμπόδιο στην βελτιωση του customer experience. Οι αλλαγές στην τεχνολογία και τις καταναλωτικές συνήθειες καθιστούν πολύ σημαντικό να ξαναδούμε τη δομή και την στελέχωση των marketing & tech τμημάτων των εταιριών καθώς και των διαφημιστικών.

Keynote Speakers

Chris Clarke Ως Chief Creative Officer των διεθνών δραστηριοτήτων της DigitasLBi, ο Chris αποτελεί μία “διασημότητα” του κλάδου της Επικοινωνίας αφού ηγείται της δημιουργικής δουλειάς του Ομίλου ανά τη υφήλιο και έχει τη συνολική ευθύνη για τα τελικά αποτελέσματα.
Simon Halstead O Simon Halstead προεδρεύει του Programmatic Committee του ΙΑΒ Europe από τον Φεβρουάριο του 2017, συντονίζοντας το έργο της επιτροπής σε ότι αφορά έρευνες τάσεων αλλά και διαμόρφωση προδιαγραφών και βέλτιστων πρακτικών.
Lei Sorvisto H Lei Sorvisto ηγείται των Διευθύνσεων Audience και Brand της Autotrader UK, ενός εκ των πλέον καινοτόμων διαφημιζόμενων στο Ηνωμένο Βασίλειο που θεωρείται πρωτοπόρος στο Programmatic Advertising.
Emma Burnham H Emma Burnham θεωρείται στη Μεγάλη Βρετανία εκ των σημαντικότερων ειδημόνων σε ότι αφορά τα Paid Media και σήμερα, ως Head of Biddable Media, διευθύνει την στρατηγική και τις υπηρεσίες της iCrossing UK στο Programmatic, στα Paid Social και στο Affiliate Marketing.
Filippo Davanzo Από τα πλέον έμπειρα στελέχη του ιταλικού digital publishing, o Filippo Davanzo έχει την ευθύνη της ψηφιακής επιχειρηματικότητας, ειδικά στις δραστηριότητες μάρκετινγκ και επικοινωνίας, για τον Όμιλο GEDI που προέκυψε προ διετίας από τη συγχώνευση των εταιρειών που εκδίδουν τους κραταιούς τίτλους La Repubblica και La Stampa.
Joachim Schneidmadl O Joachim Schneidmadl είναι ο Chief Operating Officer της Virtual Minds που αποτελεί τον τεχνολογικό πυλώνα της ProsiebenSat, του μεγαλύτερου Ομίλου Τηλεόρασης στην Γερμανία.
  • ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ
  • ΜΕΓΑΛΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ
  • XOΡΗΓΟI
  • ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΗΣ
  • CONFERENCE EXPERIENCE SPONSOR