Δευτέρα, 17 Ιανουαρίου 2022

Είσοδος Χρήστη

Joachim Schneidmadl

Chief Operating Officer, Virtual Minds / ProSiebenSat Group

Joachim Schneidmadl
Joachim Schneidmadl

O Joachim Schneidmadl είναι ο Chief Operating Officer της Virtual Minds που αποτελεί τον τεχνολογικό πυλώνα της ProsiebenSat, του μεγαλύτερου Ομίλου Τηλεόρασης στην Γερμανία. Έχει την ευθύνη της συνολικής στρατηγικής media τεχνολογίας, ειδικά στο κομμάτι του προιόντος και των λύσεων που προσφέρει ο Όμιλος στο Programmatic Advertising.

Θεωρείται ειδήμων στα θέματα συνύπαρξης και αλληλεπίδρασης edia και τεχνολογίας, ενώ στο παρελθόν έχει διατελέσει Διευθυντής του Media Management United της Internet Media που συνιστά το σημαντικότερο sales house της γερμανικής αγοράς.

Σύνοψη Παρουσίασης
"TV goes Programmatic - Challenge Accepted!"

Ως δυναμικός ραδιοτηλεοπτικός φορέας στη Γερμανία, η ProSiebenSat.1 απέκτησε πλειοψηφικό μερίδιο στον κορυφαίο γερμανικό όμιλο ad technology Virtual Minds το 2015 για να αντιμετωπίσει τον ολοένα αυξανόμενο παγκόσμιο ανταγωνισμό και τις προκλήσεις στην ψηφιακή αγορά. Το παιχνίδι του programmatic κινείται γρήγορα προς την τηλεοπτική οθόνη και η ProSiebenSat.1, μαζί με τη Virtual Minds και στρατηγικούς συνεργάτες, δημιουργεί ανταγωνιστικά και καινοτόμα προϊόντα για να κερδίσει αυτό το παιχνίδι.

Keynote Speakers

Chris Clarke Ως Chief Creative Officer των διεθνών δραστηριοτήτων της DigitasLBi, ο Chris αποτελεί μία “διασημότητα” του κλάδου της Επικοινωνίας αφού ηγείται της δημιουργικής δουλειάς του Ομίλου ανά τη υφήλιο και έχει τη συνολική ευθύνη για τα τελικά αποτελέσματα.
Simon Halstead O Simon Halstead προεδρεύει του Programmatic Committee του ΙΑΒ Europe από τον Φεβρουάριο του 2017, συντονίζοντας το έργο της επιτροπής σε ότι αφορά έρευνες τάσεων αλλά και διαμόρφωση προδιαγραφών και βέλτιστων πρακτικών.
Lei Sorvisto H Lei Sorvisto ηγείται των Διευθύνσεων Audience και Brand της Autotrader UK, ενός εκ των πλέον καινοτόμων διαφημιζόμενων στο Ηνωμένο Βασίλειο που θεωρείται πρωτοπόρος στο Programmatic Advertising.
Emma Burnham H Emma Burnham θεωρείται στη Μεγάλη Βρετανία εκ των σημαντικότερων ειδημόνων σε ότι αφορά τα Paid Media και σήμερα, ως Head of Biddable Media, διευθύνει την στρατηγική και τις υπηρεσίες της iCrossing UK στο Programmatic, στα Paid Social και στο Affiliate Marketing.
Filippo Davanzo Από τα πλέον έμπειρα στελέχη του ιταλικού digital publishing, o Filippo Davanzo έχει την ευθύνη της ψηφιακής επιχειρηματικότητας, ειδικά στις δραστηριότητες μάρκετινγκ και επικοινωνίας, για τον Όμιλο GEDI που προέκυψε προ διετίας από τη συγχώνευση των εταιρειών που εκδίδουν τους κραταιούς τίτλους La Repubblica και La Stampa.
Joachim Schneidmadl O Joachim Schneidmadl είναι ο Chief Operating Officer της Virtual Minds που αποτελεί τον τεχνολογικό πυλώνα της ProsiebenSat, του μεγαλύτερου Ομίλου Τηλεόρασης στην Γερμανία.
  • ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ
  • ΜΕΓΑΛΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ
  • XOΡΗΓΟI
  • ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΗΣ
  • CONFERENCE EXPERIENCE SPONSOR