Δευτέρα, 17 Ιανουαρίου 2022

Είσοδος Χρήστη

Programmatic Advertising Conference

Το συνέδριο θα εστιάσει στις κύριες τάσεις και πρόσφατες εξελίξεις αλλά και σε καινοτόμες υπηρεσίες και βέλτιστες πρακτικές, τόσο από το ‘buy side’ (brands & agencies) όσο και από το ‘sell side’ (publishers & platforms). Θα εξετάσει αναλυτικά ζητήματα κάλυψης και στόχευσης, άντλησης και ανάλυσης δεδομένων (ειδικά στη GDPR εποχή), δημιουργικών και τεχνικών δυνατοτήτων, κόστους, μέτρησης αποτελεσματικότητας αλλά και ευρύτερα θέματα ποιότητας όπως τα viewability, ad fraud και brand safety.

Οι keynote ομιλητές -ανώτατα στελέχη από κορυφαίους διεθνείς οργανισμούς- θα πλαισιωθούν από ειδήμονες της ελληνικής αγοράς που θα μιλήσουν για την εγχώρια εμπειρία, τις προκλήσεις και τις δυνατότητες για Marketers, Agencies και Publishers στην Ελλάδα.

Γιατί να συμμετέχετε

  Εάν είστε brand marketer:

Θα γνωρίσετε καλύτερα τις διαρκώς εξελισσόμενες δυνατότητες του Programmatic, τόσο σε στόχευση και κόστος όσο και σε δημιουργικότητα και αποτελεσματικότητα καθώς και τη αναβαθμισμένη θέση του programmatic trading στο digital marketing mix. Επιπλέον, θα έρθετε σε επαφή με τις υπηρεσίες που προσφέρονται από agencies, publishers και platforms ώστε να ενημερωθείτε αναλυτικά, να συγκρίνετε και να αξιολογήσετε.

  Εάν είστε publisher:

Θα δείτε πώς αξιοποιείται το Programmatic Advertising στις προηγμένες αγορές και πώς οι εκδοτικοί όμιλοι το ενσωμάτωσαν στις πρακτικές τους, αυξάνοντας τα έσοδά τους και το πελατολόγιό τους. Θα ενημερωθείτε για τις επενδυτικές προτεραιότητες, το προφίλ στελεχών αλλά και τα καίρια σημεία που κρίνουν το βαθμό επιτυχίας.

  Εάν είστε στέλεχος digital/media agency:

Θα δείτε όλο το φάσμα των διαθέσιμων υπηρεσιών και θα ενημερωθείτε για τις νέες τάσεις και βέλτιστες πρακτικές εφαρμογής του Programmatic Advertising στο εξωτερικό ώστε να εμπλουτίσετε τις λύσεις που προσφέρετε στους πελάτες σας, αναπτύσσοντας νέες δεξιότητές σας και προσαρμόζοντας επιτυχημένες διεθνείς στρατηγικές στη δική σας δραστηριότητα.

Σχετικά άρθρα

Keynote Speakers

Chris Clarke Ως Chief Creative Officer των διεθνών δραστηριοτήτων της DigitasLBi, ο Chris αποτελεί μία “διασημότητα” του κλάδου της Επικοινωνίας αφού ηγείται της δημιουργικής δουλειάς του Ομίλου ανά τη υφήλιο και έχει τη συνολική ευθύνη για τα τελικά αποτελέσματα.
Simon Halstead O Simon Halstead προεδρεύει του Programmatic Committee του ΙΑΒ Europe από τον Φεβρουάριο του 2017, συντονίζοντας το έργο της επιτροπής σε ότι αφορά έρευνες τάσεων αλλά και διαμόρφωση προδιαγραφών και βέλτιστων πρακτικών.
Lei Sorvisto H Lei Sorvisto ηγείται των Διευθύνσεων Audience και Brand της Autotrader UK, ενός εκ των πλέον καινοτόμων διαφημιζόμενων στο Ηνωμένο Βασίλειο που θεωρείται πρωτοπόρος στο Programmatic Advertising.
Emma Burnham H Emma Burnham θεωρείται στη Μεγάλη Βρετανία εκ των σημαντικότερων ειδημόνων σε ότι αφορά τα Paid Media και σήμερα, ως Head of Biddable Media, διευθύνει την στρατηγική και τις υπηρεσίες της iCrossing UK στο Programmatic, στα Paid Social και στο Affiliate Marketing.
Filippo Davanzo Από τα πλέον έμπειρα στελέχη του ιταλικού digital publishing, o Filippo Davanzo έχει την ευθύνη της ψηφιακής επιχειρηματικότητας, ειδικά στις δραστηριότητες μάρκετινγκ και επικοινωνίας, για τον Όμιλο GEDI που προέκυψε προ διετίας από τη συγχώνευση των εταιρειών που εκδίδουν τους κραταιούς τίτλους La Repubblica και La Stampa.
Joachim Schneidmadl O Joachim Schneidmadl είναι ο Chief Operating Officer της Virtual Minds που αποτελεί τον τεχνολογικό πυλώνα της ProsiebenSat, του μεγαλύτερου Ομίλου Τηλεόρασης στην Γερμανία.
 • ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ
 • ΜΕΓΑΛΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ
 • XOΡΗΓΟI
 • ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΗΣ
 • CONFERENCE EXPERIENCE SPONSOR